bleeding 6 weeks

Tolong... Nak refer klinik @ hospital ... Blum ada buat checkup lagi...

9 Các câu trả lời

Nurse cakap kalau ade pendarahan terus rujuk hospital jgn pergi klinik. Sebab nanti klinik hanta hospital jugak. Dan proses klinik nk ke hospital makan masa takot jd apa apa dkt kandungan

Kalau bleeding better pergi emergency terus. Nanti diorang guide bawak ke wad labour utk further check up

Kalau ada bleeding terus pegi emergency sis.. Dr akan terus cek..

5y trước

insha'Allah doa byk² . semoga baby n awk sihat .

saya dulu trus pegi dewan bersalin sana dokter akan cek terus.

G hospital sis, terus ke emergency

Sy p klinik..klinik suruh p hospital..

5y trước

Tq sis... Dkt emergency da

Ada spotting darah kluar

Pegi hospital terus

Mcm baru mula haid