Bleeding tpi tak banyak

Hi mommy, sya kalau ikutkan pregnant 6 weeks kalau ikutkan dalam scan.. Kalau ikutkan sya pun ya 9 weeks.. 2 mggu lpas scan cuma ada kantung sja.. Mlam td sya ada bleeding tpi tak byk.. Mcm cairan.. Tak ada ketul2.. Hari ni pun msih bleeding jga tpi tak byk.. Pgi td dh scan kt klinik luar.. Kantung & baby dh ada cuma hearbeat blum ada.. Dktr sruh refer ke hospital takut kehamilan tak jdi.. Ada tak mommy mcm pengalaman sya.. Yg ni pregnancy sya yg ke 4..jarak ank 9 tahun.. Sbb mmg tak merancang pun.. Tq in advance.

1 Trả lời

ikut la saranan doktor tu. refer la ke hospital. kat sana ad pakar yg akan tgk sama ada awak perlukan duphaston atau tak. sbb sy pernah lalui jugak start bleeding minggu ke 6 ni.

2y trước

in shaa Allah semoga mudah urusan awak dan ada rezeki awk