ekzema sy dan ank sy yg first semakin teruk, start sy mengandung anak kedua ni, adakah slps bersalin ia akan kembali normal?

tolong bgithu pendapat anda tentang penyakit yg dialami sy dan ank sy yg pertama. terima kasih theasianparent.

1 Trả lời

Klu masalah tntang klit klu boleh baju2 jgn campur dengan yg lain2..basuh asing2..insyAllah dapat membantu..nk rawat boleh cuba derma x premium yg healin punya produk..sy guna sblum ni alhamdulillah dapat kurangkan masalah..biase sy beli dlm shoppe adibahnor378 (healin terengganu)

4y trước

Same2