36 week

today checkup..Alhamdulillah setelah dh bertukar dr zinccoffer kepada iberet iron sis pny HB naik dr 9.1 ke 9.9..bnyk gak la naikny..lpas tu jumpa doc utk detail scan..bby ok..tp air ketumban kurang..so kne rujuk hosp..terus la drive p HRPB ipoh..pusing 2kali cri parking xde..kita double park je..tnggl no fone..msuk g jumpa pakar kt unit AnC..kol 10lbeh dh time tu..nsib la org xramai..kalau x..mau 2 ke 3 jam xsettle lagi..masuk bilik ultrasound scan skli lagi..pakar cakap normal..air ketumban xkurang pon..Alhamdulillah lega sikit..kalau x..td dh mcm2 pk dh..air mata ni jgn duk tny la..mleleh saja2..anak dara hat sorng tu pon kne tempias skli kne marah ngn ummi..sbb xdga ckap..dh le kita sorng2..abi dia ad tugas lua kawasan..dia boleh main lari2 kot jln..sabr jela..settle urusan kt hosp..en husband bru smpi..so die le smbung uruskn..patah balik g KK ambil ubat..td kelam kabut smpai ubat pon lupe ambil..so kesimpulanny doc kt KK still ckp sis pny air ketumban sikit..huhu..so kne tmbah la..ap cara2 nk tmbhkn air ketumban slain dr mkn buah tembikai..

1 Trả lời

Hi, harap you makin ok, cuba baca article ni i terjumpa https://my.theasianparent.com/cara-menambah-air-ketuban

6y trước

tq dear