kena tindih ?

Erm nk tanya. Klau kne tindih dgn hantu, ada effect ke kt kandungan.. bru kne mlm td.. mybe sbb sorang kt rumah kot.. husband outstation.. tp harini balik dh.. mungkin byk sgt fikir mlm td.. fikir perompak masuk umah la.. fikir ? la.. last2 kol 2pagi terjaga. Lpstu tdo balik, kne tindih.. tp baby sy gerak mcm biasa jer pagi ni..

2 Các câu trả lời

Try tido mengiring... Lepas kalau blh pasang la ruqyah atau ayat2 alquran sblm tido. Sbb time pregnant ni mmg mudah kena ganggu. Tmbah2 duk sorg2... Sy pon xmiss pasang ayat2 alquran time nk tido. Kalau x, xblh tido.. Wlupon husband dkt sblh.

Dri segi sains ni sbb otak penat berfikir, oksigen x sampai kat otak, jadi otak buat mcm tu sbb nak bg kita trbngn, dari segi lain xtau pula, before tidur baca doa/zikir/surah. Insyallah x berulang dah tu

5y trước

Dh bace doa sblum tdo sis.. terjaga pukul 2pg.. lpstu tido balik baru kne tindih