apa persediaan utk bawa baby 5month naik flight?

hi... any tips utk handle bby 5month naik flight?persediaan apa yg prlu sy buat tme dkt airport..tme dlm flight.. any tips???

1 Trả lời

kalau ikut pengalaman saya, better bg baby minum susu utk elakkan baby nangis masa flight off tu. alhamdulillah dia tak menangis. masa tu baby sy baru 3 bulan. dkt airport, sy just lyn kn baby tgk lampu2 memandangkan dia tak nk tdo masa tu. asalkan dia tidak menangis takpe la😆