Tips utk elak jaundice

Hi, any tips utk elak anak dapat jaundice? I’m first mom nak ada knowledge sikit before bersalin ni incase baby kena jaundice nanti. TQ ?

16 Các câu trả lời

Kalau awak darah O mesti anak kene jaundice...xboleh nk buat ape.. Kalau x kene jge permakanan je..

i consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) i darah o+ ,alhamdulillah ,baby xkena kuning 😬😬

Amalkan minum susu kambing

Soalan yg manfaat..tq sis😉

kismis, kurma, anggur hijau

Masa kandungan 5 bulan ke atas boleh minum air kelapa sis..Baby sa yg first langsung x jaundice..Syukur

4y trước

Dah ok dah..dekat 2 bulan baru bacaan bwh 100..lama jg ulang alik clinic 😭 tq sis..