Breatfeeding

Any tips for breastfeeding? Mcmana nk bykkan susu?

3 Các câu trả lời

Keep susukan baby, lg bagus kalau bg sejam sekali walaupun baby tak nangis nak susu. Bila kerap kosongkan breast lg byk susu akan produce. Air masak jgn sekat, kena minum byk. Mkn je mcm biasa. Jgn stress, tenang-tenang je masa susukan baby. Good luck mommy 💪

2y trước

Kalau anak tak reti latch macam mana mommy? Nipple saya jenis inverted the kawasan aerola luas, dia memang hisap kat nipple je. Nipple sampai crack 😭😭

berurut... tapi saya amik ubat di klinik swasta 😅😅😅 ubat tambah susu....

5y trước

Ok sis.. Tq...

kerap kan menyusu anak , banyak minum air masak.