positive or negative

tiga2 kabur...

positive or negative
21 Các câu trả lời

sama la kita kabur jgk. selalu kabur ni sbb baru lg. skrg sy dh 6 bulan . Alhamdulillah.. tahniah sis. jaga kandungan elok2 na. jaga pemakanan. ☺️

alhamdulillah tahniah sis 🥰 doakan saya jugak ye semoga ade rezeki masa tu terdekat ni 🤲😇

3y trước

amin...smoga awk pon dkurniakan zuriat dlm mase trdekat ni..

insyaAllah positif ni. boleh repeat lagi seminggu at least utk tgk balik. tahniahh

positif..lagi seminggu check mesti terang..bila terang nnti g buka buku ya..tahniahh❤

3y trước

sama sy la..sy pun period xteratur..terus terang dkt JM yg checkup kita tu..dia akan bagi tarikh kita jumpa doktor utk scan,masa scan tu akan taw due kita bila..sy masa scan perut baru 10week..skrg dah 32 week..😁

Positive... check minggu depan ... maybe early sangat

mungkin positif sb tiga2 tespek double line🥰

Alhamdulillah..InshaAllah positif

positif tu ,MCM sy mula2 PON MCM tu

positive inshaallah. congratulations 😁

positif momy..tahniah..take care