6bulan

tidur posisi mana yang sesuai kiri ka kanan? harap ada yg tlg jwb..trima ksh

33 Các câu trả lời

kekdg kiri kekdg kekanan.. kekdg tlentang tu pn sbb sy pakai bantal prgnt so tkdela blkg sy tkena tilam so tkde pape.. susah nk tdor dh 6bln ni

Ikut selesa badan.lagi klu dah ujung ni..penat tido belah kiri pusing belah kanan plak..nak tungu smp pagi mmg pusing kiri kanan

Akk suka tido kanan..tp bg org yg pedih ulu hati kena ngiring kiri..kiri lebih better dr kanan

Ikut keselesaan sis..sy dah 32 week,kadang tidur ke posisi kiri dan kanan..😊

2nd trimester selesa kiri , da masuk 3rd trimester ni selesa belah kanan pulak

kiri atau kanan je sesuai.. ikut keselesaan. yg xboleh baring terlentang...

saya lebih selesa ke kanan..klu ke kiri rasa mcm semput

Saya kiri then kanan kadang terlentang kejap pon susah lg nk tido😅

saya mcm setiap 40 min tukar posisi kejap kiri kejap kanan 😂

Iku keselasaan baby. Mcm baby sy pusing sndri. Baby sy 3bulan