posisi tidur

Assalamualaikum, hai mommy.. nak tnya, saya pregnant 22 minggu, trimester kedua.. posisi tidur yg macamana ya sesuai.. ada yang cakap kena tidur melentang, ada yg cakap tidur mengiring kiri kanan yg sesuai.. 😆 #firstpregnancy

2 Các câu trả lời

Yang paling okay tidur mengiring ke kiri. Kalau kekanan blh menyebabkan gerd/ pedih ulu hati. Sekejap2 takpe. Takde masalah

10mo trước

ohh mcm tu.. hehe tq2 🥰

kena tidur mengiring kiri kanan je sis...nk tdur tlentang tu kejap2 je bley laa..lma2 xbley,risau bahaya utk bby..

10mo trước

ohh yaka... hehe okey2 tq 🥰