Hai la anak

Tidur buai xmau, pacifier xmau.. mana gayanya ummi nk wt keje kalau awak xnk tidur sendiri & buka mata je nk menghisap?? Tepuk dahi ummi awak nie..

2 Các câu trả lời

Anak saya pun tak nak semua tu . Tapi anak saya tak susah nak tidur , dodoi kejap bila dah tidur boleh letak . Tapi kadang dia tidur sekejap sekejap juga . Kalau kes macam ni better ada jadual harian so kerja kita teratur sikit . Bangun pukul berapa , mandi , berapa kali tidur , pukul berapa tidur , baby ada jadual kita pun senang nak buat kerja

5y trước

Tak try lg sbb out of budget.. risau juga bli mahal² tp last² dia xmau pn..

hahaha sama ler