ummi tak menghrap lebih sayang kecuali awak sihat dan boleh berjalan

bahaya sawan

ummi tak menghrap lebih sayang kecuali awak sihat dan boleh berjalan
8 Các câu trả lời

semoga dipermudahkn smua urusan & smoga adk muhammad aisy wafiy cpt sembuh ye syng..Aammiinn Ya Rabbal Alamin

semoga baby Wafiy sembuh dan sihat. dijauhkan sgala pnyakit. semoga dipermudahkn jg segala urusan.amin...

semoga Muhammad Aisy Wafiy diberi kesembuhan, ibu2 semua mari sama2 doakn #TAPsupermoms #TAPactiveusers

semoga dipermudahkan urusan dan semoga anak puan cepat sembuh dan kembali sihat dan aktif ....Aamiin

Byak berdoa ye Sis. Semoga Allah beri kesembuhan kat ank Sis. Aamin Ya Rabbal Alamin

semoga dipermudah segala urusan dan cepat sembuh

Moga diberi kesembuhan untuk baby Wafiy ❤️

smoga diberikan kekuatan Dan syifaa olehNya