batuk selsema

Tiba2 anak batuk2 malam tadi and tau2 hidung sumbat. Boleh tau cara efektif utk legakan anak dari batuk dan selsema

3 Các câu trả lời

👉  *Coughflu Time* 🌸Bantu kurangkan selesema 🌸Bantu cairkan kahak 🌸Bantu melegakan athma 🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam Cara guna: 👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada 👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini. Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. 100% dari Essential oils 😍 Tambahan bahan : 🍄Lavendar 🍄Lemon 🍄Eucalyptus 🍄Orange 🍄Tea tree 🍄Frankinsence 🍄Cypress Berat: 18 gram

Mayyababy Cream bagus utk bayi n kanak2. Sy tgok review mmg elok, ia dlm bentuk gel, warna hijau. Org dewasa pon suka cium bau mayyababy tu. calm je.

Buat percussion. Beli Sterimar for baby dan guna nasal aspirator untuk keluarkan kahak.