betul ke ibu ngandung takleh mkn ubat?

sy batuk dn selsema..mak sy ckp panadol pn tkleh mkn. mslhnye cmne sy nk legakan batuk dn selsema ni. dn betul ke mmg tkleh mkn ubat langsung. ke boleh je sbnrnya. boleh share info dn tips tk? siksa sgt batuk dn hidung sumbat mlm² sampai ganggu tido ?

2 Các câu trả lời

boleh. tp atas nasihat dan ubtan diberi doktor. jgn pergi farmasi. kalau batuk sakit tekak, sll doktor bg ubat kumur sj. tp serius memang gatal sakit tekak. jd bgtau doktor tak tahan.

5y trước

sama sama

Boleh sis. G klinik gtau doc batuk slsema nty dia bg ubat. Gtau je mgndung. Xslesa kot btuk. Dhla ssah lega. 😅