kencing kotor

Tiap kali checkup mesti kne kencing kotor..dah banyak minom air masak dan air barli pn same juga...ade care lain tak yg mommy2 smue tau ??

16 Các câu trả lời

Doc x bagi ubat ke ais?

5y trước

Mcm sy doc ada bagi ubat serbuk n pill Bagus tu elok dah sy punya kencing kotor

Mkn buah oren stiap hr

5y trước

stiap kli kencing kita kne basuh privatepart, n lap kering gn towel.. bru pakai seluar smula

sis ada keputihan tak?

5y trước

Ada sis td pn doktor nk ambil sample tp tak jadi doktor bg ubat dlu tngok keputihan berkurang atau tak next appointment kalau masih sama baru ambil sample keputihn nye

jaga kbersihan

Awk kena kencing kotor sejak sebelum pregnant ke bila pregnant kena? Kwn sy ckp byk minum air barli, and awk pon kena extra care kemaluan, selalu cuci bersih, selalu tukar pantyliner, panty cotton.

Makan antibiotik dri kk jgn missed.