Kencing kotor

Ibu2 ada tak tips utk hilangkan kencing kotor? Dh minum air masak 2liter sehari pn tetap ada juga..

8 Các câu trả lời

sy pernah kena skali masa 15weeks..tu pun sangkut sb tahan kencing lama tunggu turn register😅.. lepas tu apa sy buat mlm sbelum check up sy akan make sure minum air sgt byk.. biar je dia kencing byk kali.. pagi lepas bangun tdo sbelum mndi minum lg air byk2.. biar kencing dulu sbelum p klinik.. pastu minum lgi air sbelum p klinik.. n masa ambil urine tu lap dulu miss v bg bersih kencing sikit ambil urine yg pertengahan.. kdg2 keputihan yg temasuk dlm urine tu pun boleh sangkut kencing kotor

kurangkn air bergula sis . jaga kebersihan panties . lepas buang air kecil lap . kalau nurse ada bg antibiotik . habiskan ye .

klu rasa trseksa sis, pegi jek klinik amek ubat.. azab tu, 2x dah sy rasa seumo idup ni..

minum air barli..saya pernah kena dlu..mnum barli...n mnum air kosong byk2..hilang 😀

On antibiotics and air cukup , inshaAllah ok

amalkn minum air bali xde gula..

amik minyak kelapa dara.

rebus air barli...