missed miscarriage

tiada tanda (bleeding / cramping), masa scan 11w size fetal mengecil jadi 7w dan dah takde heartbeat. kk bagi surat refer ke hosp dan dah jalani tvs doc sahkan missed miscarriage, dpt tarikh untuk cuci 4hb 10 nanti, sekarang masih lagi tiada turun tanda apa apa, ada tak mommy yang ada pengalaman warded untuk cuci ? lama tak procedure ?

1 Trả lời

Saya miscarriage yg pertama buat D&C di hospital kerajaan kena warded 3 hari 2 malam. Prosedur tak lama, dalam 30-40 minit. Miscarriage yg kedua sy pergi hospital swasta, buat D&C pagi, malamnya boleh discharge. Bius full atau half body rasanya doktor akan tengok keadaan kita. Salam takziah puan. Semoga Allah hadirkan rezeki anak buat puan suatu hari nanti insyaAllah

2y trước

terima kasih atas sharing, berharap dia jatuh sendiri, tapi sampai harini masih takde tanda tanda nak jatuh sendiri, jadi kena prepare untuk warded je la nanti.