Missed miscarriage 9w2d

Hai semua.. Nk tnye. Kalau dh scan melalui tvs scan tuu. Tpi tk jumpa heartbeat. Mmg dah konfirm miscarriage ke ? #bantusharing #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

sy ada pengalaman mcmni. pegi kkia dr ckp missed miscarriage. pegi swasta, elok je ada kantung n tgu 2weeks dh ada heartbeat. awak cuba tunggu 2weeks lg.

2y trước

Dkt kk tu scan melalui bawah ke? sb saya scan dkt swasta melalui bwh..doc ckp tkjumpa heartbeat. miscarriage .. Sy redha. Tpi masih tkde keluar bleeding pape..dh 2mggu. Tpi tarikh refer hospital lg 5hari

kandungan membesar tak? selalunya Dr suruh tunggu lagi seminggu/2minggu kan?

2y trước

Delay semingguu. Sb tiap kli scan mmg tarikh tk pernah sama. First scan 8w ada heartbeat. Sec scan 9w dah tkde. Scan dkt swasta scan melalui bwh. Doc ckp baby ada. Tp heartbeat tkjumpa.jd confirm miscarriage kee ?Haah 26hb sptotnya kena refer hospital..tpi sy scan awl dkt swasta