Lapar tapi tak lalu nak makan. 6 minggu pregnant. Normal ke makan sikit dah kenyang sangat2?

Tiada selera makan. Usia kandungan 6 minggu

2 Các câu trả lời

sy fhm apa yg sis rasakan. sbb sy pun tgh mengalami skrg ni. perut lapa tp tak lalu nak mkn. kena try n error sis. mkn ckit2 tp kerap. kalau x mmg mual ja rasa tp x muntah. seksa jugak la sbb sblm ni tak pernah pun mcmni 😂 sbr je la. hrp x lma la.

8mo trước

sama la lapar tapi bila nak order makanan tak lalu pula haha

Sy pun sama sis. Mmg tak lalu nak mkn. Mkn sikit dah x nak. Tp sy minum susu dan makan buah.