salam sy tgh pregnant first baby. nak tanya moms semua bila start beli barang bby?

then kat mana sy boleh refer keperluan baby ya? tq in advance#firstbaby #bantusharing #1stimemom

14 Các câu trả lời

6bulan ke atas dh boleh start beli sikit²..boleh cari detail dlm TAP ni jgk sis..atau tgk page² kedai barang baby..mcm anakibushop..deedodoy..butik ibu manja..butik tateh..page 9bulan10hari...hihi..byk pulak🤭🤭

6bulan boleh lah dah start beli sikit sikit. Sbb ada setengah ibu. Masa kandungan 7bulan dah bersalin. Jadi masa 6 bulan beli lah sikit2 😊 Tahniah sis

3y trước

baik sis. terima kasih 😘

saya kandungan 5 bulan dah start beli 🤗❤️ . beli dengan husband sedikit di kedai baby n selebihnya banyak beli di shopee .

3y trước

btul saya pn start bli sikit2 jga sis..

Anak 1st shopping kt Manjaku Baby Mall Gombak masa kandungan 7bln.. anak 2nd shopping kt shopee je ,☺️

start baby 5 bulan dah boleh cari barang sesikit . kalau malas nak keluar , boleh beli dekat shopee je .

hehe sayang masuk 34weeks baru beli barang baby sikit demi sikit nda larat mau bejalan 😂

first baby dulu sy beli barang baby lepas tau jantina..beli sikit2 dulu

3y trước

Tu la sis pun rasa better after dah tahu jantina..

saya start beli time dah 6 bulan lebih . beli sikit sikit

5bulan cri brg bby skit2.. 8bulan cri brg brpantang ibu

mse kandungan 7 bulan...sy bli kat kdai brg baby n mommy

3y trước

sama2 sis😊