tekanan

Tgh preggy 30w1d...sejak preggy selalu kena tekanan perasaan dlm mengurus 2 org ak laki yg msh kecil ...kdg husband x mbantu langsung... Pbawaan yg mcm mana kh ITU momy semua?? Kerap nangis Dan akhirnya tertidur...esoknya bangun ibarat tiada APA yg blaku...kdg sy juga fikirkan APA kesan yg blaku kpd baby...I need support momy...sy takut akan JD meroyan kalau bterusan hingga bsalin nnt...

1 Trả lời

seeloknya berbincang dgn suami..minta dia uruskan dua lagi anak semntra tgh pregnant smpai berpantang nanti..moga urusan awak dipermudhkan