Keguguran 7w1d

Terpaksa uninstall apps ni urmmm rasa sedih nk nngis smua ada,,10w3d tapi syg janin xde jantung n xmmbesar..mgkin belum rezeki sy lagi,,, ibu² tlong doakan sy semoga ada lagi rezeki lpasni..BISMILLAH IKHLASS🥲 sy doakan ibu² dlm ni diberi kesihatan n dipermudahkan persalinan nanti 🤲🤲🤲

1 Trả lời

Hi sis, semoga sis dikurniakan rezeki baby lagi lepas nii dan semoga semua baik2 saja utk hari yg akan datang Aamiin.. saya pun di diagnosed 'miss misscarriage' last year diusia kandungan 13w (tp janin dah tak ada waktu usia 8w). Sekarang tgh pregnant 8w utk kali kedua.. moga2 kandungan bertahan sampai lahir nantii..🤲🏼🤲🏼🤲🏼

2y trước

hii juga siss Amiiin t.kasih sis ats doa dan support,, sy doakan sis n kandungan baik² sj selamat smpai hari persalinan nanti smoga Allah permudahkan urusan sis,, takecare sis