Mohon doakan urusan saya dipermudahkan jumaat ni

Hai mommy.. sy nk minta doakan sy agar urusan sy jumaat ni baik2 sahaja.. hari tu sy ada chekup kat kk.. nurse try nk dgr jntung baby..tp xdgr 😭😭😭nurse kata mgkin perut sy tebal..tu xdgr.. padahal sy da 17 week 2 days masa tu.. sy risau sgt..sbb sy masih trauma kandungan first sy dlu pon dktr kata xde jantung... Means gugur.. 😢😢😢.. harap scan jumaat ni boleh dgr jntung baby and tahu jantina skali..aamiin🤲🤲🤲🤲

3 Các câu trả lời

Alhamdulillah..terima kasih mummy2 semua.. ary tu sy da scan.. sy dpt dgr degupan jntung baby🥰🥰.. siap tahu jantina skali..terima kasih sbb doakan yg baik2 buat sy..semoga yg baik2 sahaja utk mummy2 semua

moga dipermudahkan sis. insyaALLAH baby baik2 ja . doa banyak2 k

Aminn semoga dipermudahkan urusan mommy 🤲🏻☺️