39 week tapi belum ade tanda

mcmane nak buat ye tadi scan n jumpa doktor, dia ckp kepala baby belum betul betul kat bwah🥺..doakan sy bersalin sebelum due,semoga dipermudahkan segalanya..amiinnn ya allah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

5 Các câu trả lời

hai..dah bersalin ka.? Sy pun 38mggu 3hari dah. msa 1/7 tu kpla baby pun memang kat bwah dah cuma x msuk laluan lg...

12mo trước

belum, esok dah due😔…harap sangat hari ni turun tanda nak bersalin..

Bykkn bersenam sis.. Sya bsalin awl pagi tdi kul 2suku bby girl berat 3.7 alhamdulillah

12mo trước

Xpe janji dah buat.. Pujuk baby

hai sy pon 39 weeks , xde ap ii tanda lagi rsau ovedue hmmm

aminn...

amin