Salam. Kenapa isteri saya check upt 2 kali dan negatif. Tapi haid lewat 7 hari dah. - suami musykil.

Terima kasih sudi share jawapan. 🙂 #uptnegatif #haidlewat

2 Các câu trả lời

hormon imbalance, itu perkara biasa. Perubahan berat badan, emosi terganggu, xcukup tidur, stress, pgambilan certain ubatan...boleh mganggu kitar haid

1y trước

Terima kasih Puan atas info. Hari ni dah 8 hari haid lewat. Tu yang rasa musykil dan sedikit risau. Sebelum ni klu lewat pun lebih kurang 1 - 2 hari sbb kitaran haid isteri sy teratur. Tu yg sy bertanya. Sbb ada juga yg share, upt negatif tp pregnant. Apa2pun, terima kasih info, dpt ilmu baru. 👍🏼