Selamat melahirkan

Terima kasih ibu ibu yg medoakan kelahiran anak saya .. admit wad 8/11 9/11 induce belon .. 10/11 jalan buka 5cm .. jam 10 selamat melahirkan baby boy seberat 3.45kg tanpa jahitan .. cuma melecet .. sya trkjut sbb xde kyakan sngt sebb teran pon ta btol smpai kena marah gan 3 org doc ?? Pengalaman saya mudah lagi lahirkan abg dia dulu .. ? tahan sakit ta lamaa .. sekali teran da kluar .. no 2 ni .. tahan sakit bukan main lama .. lebih 24jam .. na teran pn lama ..

Selamat melahirkan
304 Các câu trả lời

Tahniah sis.. tembam muka nya..ni sya dah due, kna serah diri jap lagi sbb sakit smua xde..frst baby plak tu..rsau plak