Selamat melahirkan

Terima kasih ibu ibu yg medoakan kelahiran anak saya .. admit wad 8/11 9/11 induce belon .. 10/11 jalan buka 5cm .. jam 10 selamat melahirkan baby boy seberat 3.45kg tanpa jahitan .. cuma melecet .. sya trkjut sbb xde kyakan sngt sebb teran pon ta btol smpai kena marah gan 3 org doc ?? Pengalaman saya mudah lagi lahirkan abg dia dulu .. ? tahan sakit ta lamaa .. sekali teran da kluar .. no 2 ni .. tahan sakit bukan main lama .. lebih 24jam .. na teran pn lama ..

Selamat melahirkan
304 Các câu trả lời

Ya Allah comelnyee.. Tahniah sis, semoga 1 hr nanti sy pun dpt merasa perasaan jd ibu lg..

Waw...tanpe jahitan....untunglah.hrp2 sy bersalin xdelah kena jahit..hahahaaha seram plak

Xpe sis.. Asl takde jahitan.. Wah bestnya.. Harap saya bersalin bulan 6 nt takda jahitan

Alhamdulillah.. Tahniah sis... Ada tips x mcm mna xbagi terkoyak time push

Alhamdulillah..tahniah sis,slmt bpantang,comelnya dia,moga jd ank yg soleh ye syg

Alhamdulillah..tahniah sis...semangat btul baby...selamat berpantang..🌸🌸

tahniah... ya allah...moga allah beri saya rezeki anak lelaki kali ni...aamiin

Bruntung nye bersalin tnpa koyak n jahitan..harap2 sy pon cmtu laa.hehehehee

Alhamdulillah...tahniah...bb so adorable....selamat berpantang puan...

Tahniah slmt berpantang Alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan....