Beban pda suami.

Terasa mcm diri ni beban buat suami smnjak mengandung ni. Kdg2 rasa give up nak truskn hidup. Kalau mengadu kat kluarga,nanti dikatakan buka aib. Suami baik. Tp bla bab2 htr ke klinik ke hospital asyik merungut. Terasa hati sgt. Saya bukan xpndai drive. Cuma saya ada trauma.

2 Các câu trả lời

mmg tugas suami utk bantu isteri. tp puan pun kena tahu kenapa dia merungut. kot kena potong gaji ke, kot masuk meeting lambat ke. kot bos asik bising ke sbb tak semua org boleh faham kan. benda ni kena bawak bincang berdua. kami kt sini taktau apa permasalahan sebenar puan & suami. mungkin puan boleh dptkan bantuan pakar ttg trauma puan & mula balik drive sikit2. apapun bincang dulu dgn suami & moga dipermudahkan. kalau puan dekat, sy dah tolong dah.

2y trước

takpa itu biasa. sy pun emosi melampau kadang2 atas benda kecik je. nanti puan bincang dgn suami ya. komunikasi ni penting. puan jgn pendam nanti stress kesian pula kt diri puan & baby.

xpe sis , jgn stress . sy pun sorng² ja p appoimnt hospital g checkup semua .kdng bacaan bp naik , bacaan nadi juga naik sbb debar sorng² urus kan .. tapi yg pnting duit masyuk ja la😅🤣 sbb guna grab kan pulang balik jauh pula tu 😅