Nak tanya sis2 mengandung baby boy dan girl perut berbeza ke ada org ckp Klau kembang2 belah

Tepi bby girl Klau bujur baby boy🥰 trma kasih

Nak tanya sis2 mengandung baby boy dan girl perut berbeza ke ada org ckp Klau kembang2 belah
7 Các câu trả lời

Perut ni rasanya ikut jenis badan orang, bukannya ikut gender baby pun. Banyak sgt mitos bab nk tau gender baby ni, seramm 🤣 guna strip mcm upt lah, test kt baking soda lah, tgk perut lah. Tgk rantai berpusing ke tidak lah. Ayoo

jgn pcaya 100%..sy perut mcm telur tp bby girl..yg boy perut bulat😅org kta girl yg kluar boy..

Mitos jer.. Sy smua perut bujur. Yg sulung je lelaki.. 3 girl..

klu perut atas sikit anak lelaki, perut bawah2 sikit anak perempuan

3y trước

sy perut atas baby girl.

Sy tak percaya semua tu.

Tak percaya bulat2..

takpercaya pun