DUE DATE HARI NI, JUMAAT 14/02/2020

Tengah tunggu turn untuk masuk ke labour room... Jalan dah bukak 4cm Nak mintak jasa baik semua ibu2 di sini mendoakan semoga Allah SWT mempermudahkan & melancarkan urusan bersalin saya hari ni & diberikan kesihatan yang paling terbaik & selamat ibu & anak amin aminn aminnn yarabball aaalaaaminnn???

1 Trả lời

semoga dipermudahkan segalanya... doa bnyk2... selamat ibu n baby...

5y trước

Amin aminn aminnn yarabball aaallaaaminnn🤲🤲🤲 Terima kasih sis