DUE DATE HARI NI, JUMAAT 14/02/2020

Tengah tunggu turn untuk masuk ke labour room... Jalan dah bukak 4cm Nak mintak jasa baik semua ibu2 di sini mendoakan semoga Allah SWT mempermudahkan & melancarkan urusan bersalin saya hari ni & diberikan kesihatan yang paling terbaik & selamat ibu & anak amin aminn aminnn yarabball aaalaaaminnn???

9 Các câu trả lời

Apps asian parent mungkin boleh update apps ni utk letak tarikh di setiap status mcm facebook. Bnyak status lama yang keluar balik berulang-ulang.

semoga dipermudahkan segalanya.. dh besalin ke sis...

Aamiin, smoga di permudahkan smuanyaa😇🤲

aminn moga dipermudahkan segala urusan

Semoga dipermudahkan sis .. aminnn

Mogah dprmahkan semua urusan sis.

Semoga dipermudahkan sis..

Semoga dipermudahkan

Bln 2???