ubat batuk

tengah mengndung boleh ke mkn ubat btuk ni... tdi pergi klnik dktr bgi ubat btuk nie... ubat nie sebbkn mngntuk... x effect pde kndungn ke... 19w2d

ubat batuk
13 Các câu trả lời

Awk btau x awk pregnant?

4y trước

Maknanya mungkin boleh....sbb kita dah btau dah kat doc yg kita pregnant....next time masa check btau...masa doc nk tulis ubat apa btau..n masa nk amek ubat pon tanya je lg skali as confirm yg awk leh amek ubat tu sbb awk preggy.... Kita ni mak2 buyung atau mnyusukan ank kena btau doc kalau kita dlm kategori slh 1 atau 2-2 ni....sbb kita ni xleh take sbrangan ubat... Tp mcm sy kalau batuk just ambil ubat batuk nama PROSPAN...tu slmt utk ibu hamil n mnyusu jgk sbb dia base on herba