Boleh ke seawal kehamilan minum ubat btuk?? N mkn ubt demn mommy²?? X lrt sgt ni

8 Các câu trả lời

Sepanjang kehamilan, apa² ubat yg kita nak consume pun better rujuk pada doktor & pakar. Pergi klinik, check. Saya pernah selsema masa awal kehamilan, tapi ada beberapa doktor yg tak saran kan untuk ambik ubat. Apa² pun rujuk doktor ya.😊

rujuk doktor.. jgn ambil sebarangan ubat wlpn panadol.. sbb kita mengandung biasa dos ubat kena rendah lg dr biasa

refer doc sis . saya tu hari batuk selesema doc x suggest minum ubat batuk doc bagi ubat selesema je .

kena rujuk klinik sbnrnya xbole smbrang minum ubat, kna ambik atas nsihat dr or nurse..

kena rujuk doktor klinik. jgn sebarang makan ubat.

Sebaiknya dapat preskripsi daripada doc ya mommy

tq smua mommy²... sy dh pergi klink..

rujuk doktor