vagina cek

You tengah bleeding awal trimester pertama,then Pernah x korang kena cek kat bawah tu pakai alat then dokter ckp nk tengo bukaan dia masuk kan jari kat bawah tu,,ada efect x sama baby tu ?takut pendarahan berterusan

1 Trả lời

saya lepas miscarriage je perna dr check masuk jari, utk cek miscarriage dia cek guna mulut itik. tu pun bleeding teruk. lepas kena cucuk.. malam. tu da start darah ketul3 kuar lepas kena cucuk.