risau

Tdii nurse ckap darah ckup² jer utk sya dn bby?nurse suruh tmbah mkn ubt darah .. rsauu brsalin nnti x ckup darah boleh mnybbkn pengsan atau meninggal??‍♀️?takut pulak .. skrg nie syg 36w3d ..

2 Các câu trả lời

cuba mkan buah delima .. mna tau ada naik .. sya pregnant dri anak pertama smpai ke 3 memang kena anemia jer .. sbb darah o jugak .. tpi lepas bersalin , hb sya ok balik .. cuma time pregnant jer slalu kena anemia

Just follow apa yg d org suruh. Makan ubat yg d org beri