17weeks for this week

Tdi pergi klnik, today appointment minum air gula, but already muntah, need to repeat minum air gula for next chckup. Mcm mana nk bgi muntah lepas minum air gula tu? ?

33 Các câu trả lời

Minum laju laju sis. Saya pun tersenggok2 nak habiskan. Mata dah berair, tekak dah nak muntah masa tu. Tapi nurse still suruh habiskan. Habis semua segala air fav saya bayangkan tetap takboleh telan?

Sy masa mula² minum air gula risau jugak. Tp bersangka baik je yg air tu sedap. Hahahaha. Bila minum Alhamdulillah boleh masuk & tak muntah. Minum pun laju je. Lepas minum bertenaga & kenyang ?

saya baru tadi kena minum air gula ????? memang nk muntah rasa hujung hujung je kt tekak tpi tahan sedaya upaya. 2jam yg amat menyeksakan nak tahan muntah??

Ada org bg tips dkt sy..dia ckp mnum mse air gula tngah suam2 so tk rsa sngt manis nyee..lps tu angp air gula tu mcm air sirap tp pekat ??..n mnum smbil than nafas..

haha bab air gula rmai ckp sedap.. tmpt sy ori putih tu.. ade tmpt die bkaler oren la pink.. tp sy kalau mnum tu.. terus meremang 1bdn..tekak kembang kuncup.?

Tips yang saya buat, lepas minum air gula, terus berkumur dengan air kosong. Jangan minum taw haha kumur je sampai mulut takde rasa manis sebabkan air gula tu

sy pulakk lain.. 3x mengandung stiap kali minum air gula steguk je abis.. sbb tgh haus sgt2.. dpt air gula pn rase nikmat.. hihi??

Minum jangan stop dan tuka mindset. Set dalam otak air tu sedap and donit for baby. Jangan terlalu takut dan selalu pikir tak sedapnya air gula tu

5y trước

yesss

I punye flavor blackcurrant..minum sikit2...ok je....tp malangnye..bacaan tggi...hahaha..terua sgkut gdm..tp 1x je minum sbb dh sgkut kn

Alhamdulillah. Huhuu.. saya tahan nafas.. dan minum bterusan.. balik brehat.. 2 jam selepas.. baru dtg klinik smula.. ☺??