Minum Air gula..

Hi mommy² smua.. Sy nk tanya ada tak cara utk mengelakkan dari muntah selepas minum air gula? Masa minum tu, saya ok je. Tapi 30 minit lepas tu akan muntah. So, saya tpaksa repeat lg minum air gula next week. ???

1 Trả lời

Sama lh...sy repeat smpai 5 kali....y last x muntah, ada y bg cadangan, sblum g klinik to minum air suam dlm 2-3 teguk...lpas minum to duduk relax je...tp jgn baring....insya allah x muntah