Minum air gula

Siapa muntah lepas minum air gula? Apa jadi kalau kita tak bagitahu nurse kita muntah after minum air gula? Tak nak repeat je sebenarnya.

3 Các câu trả lời

Saya masa minum air gula ok, lepas sejam rasa mual habis muntah semua. Datang klinik amik darah macam biasa. Sekarang ni tengah tunggu result harap2 masih valid lah result tu sebab saya tak bagitau nurse saya termuntah🥲

3t trước

kita sama sis .. saya punya lagi 20 minit lagi nak ambek darah, Boleh pulak muntah asbab dah xboleh tahan 🥲 Sebab saya mengalami mual muntah yang terok dah Sebelum minum air gula tu 😭

esok sya minum air gula harap² muntah lhh

bacaan gula tu jadi tak betul la sis.