Checkup berat turun

Td sy checkup 12w.. berat 46kg. Masa buka buku pink 8w berat 47kg sebab time tu berselera makan. Skrg ni sy agak kurg makan, boleh mkn dlm portion sikit tp kerap. Berat sebelum pregnant sy 45/46kg.. Nurse ckp next checkup make sure berat naik.. help me 😂

3 Các câu trả lời

normal sis sbb sy pun alami keadaan yg sama. bila tanya pada doktor dia ckp normal tuk trimester pertama turun berat bdn ini d sbbkan morning sickness & kurang selera mkn. nnt morning sickness dah hilang berat akan beransur naik.

normal