8weeks

Td scan to blom nampk apa2 lg.. Gi klinik swasta.. Dr ckp msih tlmpau awal.. Cek upt positif.. Bg obat obimin saja?? Dia srh scan balik bulan depan

11 Các câu trả lời

Kiraan LMP 8 minggu tapi proses persenyawaan mungkin kurang dari tu, setengaj org hari subur dia tak tetap. Klau dah pergi 2nd klinik & masih dapat jwapan yg sama maka tunggu je lg 2 weeks utk next scan.

8week mmg awal lg puan.. N obimin tu pulak mmg ada smua vitamin utk ibu mndung dlm 1 tablet tu.. Xyah mkn bnyk2 ubat mkn obimin satu pn dh cukup

4y trước

nurse sy ckp obimin kandungan folic acid dia berapa gm sahaja. tak cukup. kena mkn jugak folic acid

Mcm sy dulu kiraan sy dh 5w lebih. Tp bila scan baru 4w cmtu. Yg ada cuma kantung je. Sabar la dan tggu lg 2 mggu. Jgn risau

Saya scan masa 8weeks sudah nampak pun ..😁kalau ikut betul dah boleh nampak tuh,,

Kalau sy ,sy pergi klinik lain. Sbb 8w tu dah bole nmpk janin+jantung dah.

Jangan risau sis. Saya pun macam tu dulu. Scan lagi sekali on 12 weeks

Normal procedure. Kalau scan xnampak memang kena repeat next 2 weeks.

Obimin tu dh ad semua lam tu untk tmbhbdrh acid folic vit

Biasanya 8mnggu dh nmpk jntung....tkpe next scan lgi....

10weeks bru terang klw scan