scan

Salam. Ikutkan saya dah 8w 6d msa scan (25hb.9)..tpi bila scan xnmpk..doc bg positif vibes..katanya mungkin msih 4-5w sebb sya punya priod xregular..doc scan tu nampk smar2 benda yg bengkak dlam rahim ..dia kata macam biji kekacang.lg pon perut sya tebal...apa pndpt korg?suami suruh sbar...lg sbulan bru g klinik lg. Doakan sya ye..#firstbaby

1 Trả lời

InsyaAllah takde apa. Hrtu sy cmtu jgk. Dr siap cakap takut risk luar rahim. Alhamdulillah skrg dh 11 weeks. Repeat scan 9 weeks dah nampak baby n heartbeat dia. InsyaAllah sis byk2kan doa solat hajat ye moga dijauhkan apa2 yg buruk

5y trước

Okay sis..tq doakn sya😍🤰