Scan 10weeks

Td pegi kk utk scan, doc say dah lebih week.bkn 10 weeks tp 12weeks.. So doc suruh dtg lg 2minggu repeat scan.. Pernah tak uols alami mcm ni..???

2 Các câu trả lời

Sye doc ckp baby lmbt 2 week, xsme dgn tarikh period...time tu mmg risau gler, tpi lps repeat scan doc kata normal mmg lewat sikit persenyawaan 😊

Pnah jgk jd mcmni. Doc ckp sbb masa awal2 dlu sy silap bg tarikh last period, patut 1st day period yg terakhir tu 😅

5y trước

Sy bg date betul sbb mmg ada kalender period.. Pelik jer ni.. Hehe..