Perut baby tak nampak

Tadi pegi kk doc scan..kandungan baru 16 minggu.tapi perut baby tak nampak,tak boleh nak ukur. Doc suruh datang 2 minggu lagi utk repeat scan. Risau pulak 🥺 ada tak sesiapa pernah jd mcm ni?

3 Các câu trả lời

Biasa Kk season sikit mesin scan org kata la.. Berdasarkan apa yang sy tgok org komen.. Cuma Kk tmpat sy mesin scan mmg elok, sbb tiap kali g klinik doktor mmg akn scan

Awak try scan dkt klink swasta pula, sbb kk kadang2 mmg x jelas, haritu sy scan dkt kk tak nmpk pun jelas, xthu nmpk apa, scan dkt swasta baru jelas nmpk, baru rasa lega

2y trước

tula kan. rasa tak puas hati..kena pegi scan kt swasta jugak..

puan, mcm mna lpas repeat scan ye, sy pon ad mslh yg sama..

9mo trước

Sis aqilah kandungan sis mcm mana ya skrg? Saya pun alami benda yg sama. Risau