unilateral cleft palate

td pegi buat detail scan..dktr bgtau bby ada cleft palate? sedih jgk,sbb pikir kesian kat baby time dier nak nyusu nnt susah..any suggestion utk bottle feeding yg sesuai?

2 Các câu trả lời

Saya buat detail scan baby Saya Ada cleft lip belahan sampai ke hidung

5y trước

sy pun sama..cleft palate belah kanan.mse detail scan last week mmg nmpk sgt gap tu.tp tetap berharap agar baby lahir nnt xde.bukan aper,sbb kesian kt baby nak mnyusu tu susah