Cleft Palate Baby

Hi Assalamualaikum ibu-ibu. Nak tanya something if ada ibu-ibu yg baby dia ada cleft palate, macam mana teknik penyusuan yg sesuai ye? Sebab yg saya tau tak boleh direct breastfeed (sedih sebab tak dapat merasa) sampai baby selesai operation. Sebab susah nak search lactation counselor yg ada tunjuk video regarding cleft palate baby. Btw saya first time mom. So banyak yg perlu tau. Terima kasih in advance untuk segala nasihat dan cadangan ❤️ #advicepls #firsttimemom #firstbaby

1 Trả lời

instead of cari video, better consult dgn directly dgn lactation counselor trus. sbb kes mcm ni x byk yg kena, so nk xnk mmg kena spend lebih sikit consult directly.