doktor nk on ubat sbb result bsp tinggi

td nurse call sbb result bsp jam 1030 tinggi... tp utk jam 2.30 ptg n 9.00 malm ok je.. not more than 5.5... manalah x tinggi... dpt buat bsp pun dkt kul 9 am... sbb lapar sgt..makan la juga roti n susu... tiba tinggi plak...sbb x cukup 2 jam puasa... jdnya... boleh x klu kita refuse tuk on ubat... try again..n puasa betul2 masa bsp.. bsp sebelum2 ni pun cuma pg je lebih .. 5.4 ... pening makcik mikir nak

1 Trả lời

Ermmm better jgn ambik ubat lg, kalau sy, sy tegas x nak ambik ubat. Just follow strict diet. Kalau doktor marah paksa ambik ubat, just senyum ambik , tp x yah makan. Cuba sis follow dulu diet control. InshaAllah badan sis ok je, kita tahu bdan kita kan.