Baby Feb 2020

Td g detail scan.. Nmpk dh baby aktif tgn dye.. Tapi dye tak nk tunjuk boy ke gurlz.. Sesiapa kt sni bby feb 2020 dh taw jantina?? Excited nk beli brg tp dye nk secret lgy?? #babyfirst

51 Các câu trả lời

sy baby feb🙋‍♀️ sis buat detail scan kandungan brp minggu?

5y trước

owhh.. sy pon tga tgu hari nk buat detail scan

Sy esok bru nk detail scan n check gnder. 20 weeks. Due 26/2/2020

Saya buat details scan 20weeks, dah tau boboy 😁now 23weeks

Sama sy Feb 2020 jgk.. Dh scan x mau tunjuk.. Dikepit2 plak.. 😅

5y trước

Haah sis.. Excited sgt sbb dkt 5 thn br diberikan rezeki baby.. Tgok kt lazada, shoopee rse nk je beli.. Tu la sis dh ad boy biar sepasang kn.. Br ad geng masak plk😍

Sy due 20/2 next year, lusa scan. Harap la dpt nmpk jantina.

Sya x dh buat dtil scn tpi xnmpk jntina... Bby sya mnerap

Due 14.02.2020..dh scan 18w nmpk gegurl

5y trước

Bestnya.. Dh nmpk.. Mcm sy dye xnk tunjuk.. 😁

Say pun baby Feb 2020..blm scan lagi..

Sy feb gak..dh scan jantina inshaallah boy..😊

Detail scan ni kk buat kn atau kita g klink swasta?..

5y trước

Tq