Baby Feb 2020

Td g detail scan.. Nmpk dh baby aktif tgn dye.. Tapi dye tak nk tunjuk boy ke gurlz.. Sesiapa kt sni bby feb 2020 dh taw jantina?? Excited nk beli brg tp dye nk secret lgy?? #babyfirst

51 Các câu trả lời

sy feb 2020 jgk..dh taw jantina masa scan detail 20w haritu..sis,klau nk scan lg,try mkn bnda2 sejuk or mnis cam aiskrim..ni doc yg pesan kt sy..sy sblom scan haritu mkn eskrem,elok je nmpk baby duk kangkang.hehe

5y trước

taklah,mksud sy masa sblom nk scan tu je..sbb utk meransang pergerakan baby..bkn mkn mnis sntiasa

Sy bby feb 😍😍 masa buat detail mggu lepas ngam2 dia tekangkang. Doc pun pujuk2 bby masa scan tu utk ubah posisi mcm doc nak.. alhamdulillah teruja tgk dia dlm perut. N bbygirl🤣🤣🤣

Sy due 12/3/2020 Scan 17w nk tau gender doc ckp depends pd kedudukan bby. Tp alhamdulillah doc letak je alat scan trus nmpk bebird baby n doc trus excited nk buat scan details for free 😁

Sy 19.02 inshaa Allah.. da detail scan minggu lps. Doc xyh cari, mmg die tnjuk.. boboy 🤭🤭🤭. Cume baby sy xnk tunjuk muke. Dok isap jari n tutup muke 🤦‍♀️

18 FEB 2020..Smlm scan still x tunjukkan jantina naluri kta girl org pun kta girl, time scan dia x tunjuk sbb dia pusing bawa😅😅..

5y trước

Sma la due date.. next week baru detail scan.. harap2 nampak la jantina baby sbb nak p bli baju 2 3 helai..😁😊

Sy inshaa allah 9.2.2020. Scan 4d mse tuh doc ckp baby girl sbb tk npk lgsg bebird .. npk munge hehhe so dh bole cri brg gegirl

Kite dah.. Minggu lepas g check up... Doc tanya instinct kite.. Terus jela ckp... Pastu doc bgtau "TEPAT" hahahahhaa

Semalam buat detail scan, dkt hospital pantai... Baby tunjuk pistol dia... 😂😂, geng ayh boboy... Due date 27.2...

5y trước

Hehe.. Geng ayah... Mama xd geng...

sy 17/2..bby boy..first scan trus nmpkngender..tpi memula kepit jgk..doktor goyangkn skit perut sy,bru nmpk

sy due 29 feb tapi baby kepit kaki lagi die xnak tnjuk.. terpaksa redha beli baju unisex haha