Baby Feb 2020

Td g detail scan.. Nmpk dh baby aktif tgn dye.. Tapi dye tak nk tunjuk boy ke gurlz.. Sesiapa kt sni bby feb 2020 dh taw jantina?? Excited nk beli brg tp dye nk secret lgy?? #babyfirst

51 Các câu trả lời

12.2.20 scan boy.. kalau betul..alhamdulillah allah bg putera sulung lepas 4gegirl..

5y trước

scan ni mse 18w..16w sy scan juga nmpk da tp xamik print. 18w g kebetulan g xajak hsben tu print tnjuk die

sy sabtu ni bru buat detail scan.. tgu suami blik dlu.. harap2 baby sihat and dpt tgk jantina..

me too... due end feb 2020, dah buat detail scan tp tak npk lg jantina utk twin sy... 🥰🥰

Saya baby feb 2020 jugak..scan jantina masa 16 week dah nampak.Babygirl😍

5y trước

Ye sis..1st baby Memang excited nak beli barang colour pink😍

samala kita baby feb 2020 nnti,😊tpi bln 11 bru scan..tk tau jgk lgi boy ka girl😅..

Saya edd 17/2/20. scan masa 17weeks which is minggu lepas. Baby boy. Heheheh

Saya pun bby feb..jantina xtahu lg sb blm detail scan. Tp firasat kata gurl hihi

5y trước

Jgn sis mcm sa naluri kuat kata girls perangai sa pun muda terasa sikit2 ngis lepas itu suka mkn manis2 kawan2 kata girls senang nya hti skli bt detail scan 20 weeks dia bagi tgo pistol nya ketawa suami sa ank ke 3 kmi nk girls x pa la janji baby sihat2 kn😂😂😂

alhamdulillah masa 20week ritu scan die dah tnjuk jantina die hehehehehehe

Sy insha allah due 22/2/2020.. Smlm g scan.. Bby kepit xnk tnjuk..😂

Saya jan 2020 pn xtahu lg jantina... Baby kepit, malu agaknya. Hehe